Over beveiligingsnieuws

Elke dag worden er steeds meer wachtwoorden gestolen, databases gehackt en online fraude gepleegd. Het beveiligingsnieuws van Kaspersky bevat recente informatie over zulke misdaden en helpt u situaties voorkomen waarin u het slachtoffer van hackers kunt worden. Om zeker te zijn dat het beveiligingsnieuws dat u ontvangt interessant voor u kan zijn, analyseert het programma informatie over de bronnen die u bezoekt en de apps die u gebruikt. Deze informatie wordt alleen gebruikt voor de selectie van nieuws die u belangrijk of interessant kunt vinden.

Beveiligingsnieuws wordt samen met ander nieuws van Kaspersky in het Berichtencentrum weergegeven. Meldingen over beveiligingsnieuws worden in het systeemvak van de taakbalk weergegeven. Meldingen bevatten de titel van het nieuws en een korte aanbeveling voor de oplossing van het probleem dat in het nieuws wordt beschreven.

Afhankelijk van de ernst is dit het type van het nieuws:

Als een melding over beveiligingsnieuws op het scherm verschijnt, kunt u de volledige tekst van het nieuws zien door op de knop Details in het pop-upvenster te klikken of kunt u het pop-upvenster sluiten. U kunt altijd de volledige tekst van het nieuws bekijken door het relevante nieuws in de lijst met nieuws in het Berichtencentrum te selecteren.

Als u op een specifiek apparaat geen beveiligingsnieuws wilt ontvangen, kunt u de weergave van nieuws uitschakelen. Als u op geen enkel apparaat nieuws wilt ontvangen, kunt u de ontvangst van nieuws op My Kaspersky uitschakelen.

Het eerste uur na de installatie van het programma wordt er geen beveiligingsnieuws weergegeven.